loader image

Давид Гаревски повторно на Светско Првенство!

4та година по ред, нашиот Давид покажа доминација, желба за победа и одлучен фокус кој го донесоа до уште еден пласман за Светско Првенство 🏆🏆
Давид испишува историја на македонската сцена!
Се гледаме во Романија 🇷🇴

Останати новости

Останати новости