loader image

Македонски Телеком е новото засилување на МЕСФ

Македонски Телеком за прв пат на пазарот воведе Gaming Boosters, нов продукт за неповторливо гејминг искуство на најдобрата оптичка мрежа. Создаден во соработка со гејмери, Gaming booster пакетот овозможува: супериорна брзина, минимална латенција (ping&lag), исклучителна стабилност т.е. минимален jitter и ѕticky IP адреса за непрекината сесија. „За да им излеземе во пресрет на гејмерите за […]

Национални квалификации во TEKKEN 7 и EFOOTBALL 2023

Во квалификациите кои се одржаа вчера во PUBG Mobile екипата на Almost Famoust е победникот и ќе ја претставува Македонија на Светското првенство кое ќе се одржи во август во Романија. Од денес па се до дванаесети март започнува пријавувањето на учесниците во Tekken 7  и eFootball 2023. Натпреварите во главната и нокаут фазата ќе […]