loader image

Almost Famous!

Тимот што доминираше на националните квалификации ќе не претставува на квалификациите за Светското Првенство во Романија! 🤘
Ристе “Chapov” Чапов
Иле “Ristov” Ристов
Мирослав “Mikitsa” Алексовски
Филип “Fikitsa” Костиќ
Ристе, Иле, Мирослав и Филип се спремни за следниот предизвик! 🥳

Останати новости

Останати новости