loader image

Александар “Mux” Мукаетов оди на Светско Првенство!

Нашиот Tekken 7 шампион ќе не претставува за прв пат на интернационалната сцена и ќе се бори за светска титула против 104 натпреварувачи во Романија!
Со среќа Mux, одиме на победа🥳

Останати новости

Останати новости