Македонска е-Спорт Федерација
en-USmk-MK
Language

04.09.2017

Во Хамбург започнува новото партнерство помеѓу Mercedes-benz и ESL

Saso 0 1457

Ние сме возбудени да го објавиме почетокот на сосема ново, глобално партнерство помеѓу Mercedes-Benz и ESL. Партнерството ќе се прошири низ спонзорства на повеќе турнири во различни земји, со прво место од 1.000.000 $ ESL One Hamburg 2017 Dota 2 Major.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2019 by SoftAGE DOOEL Skopje
Back To Top