Македонска е-Спорт Федерација
en-USmk-MK
Language

Бусан, Кореа е домакин на 9-то еСпорт Светско Првенство

Бусан, Кореа е домакин на 9-то еСпорт Светско Првенство
Saso
/ Categories: MeSF News

Бусан, Кореа е домакин на 9-то еСпорт Светско Првенство

Меѓународната е-Спорт федерадија IeSF го најави 9тото Сведско првенство во Esport, единствен меѓународен  настан на кој играчите можат да се  натпреваруваат и да ги претставуваат својте земји, во Бусан- Кореа од 8ми до 12ти ноември  2017 год.

По објавените официјални титули, сите 46 федерации кој се членки на IeSF ќе започнат со национални 
квалификации, на кој ќе се избере тимот што ке биде представник на Светското првенство.

Print
1981

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2019 by SoftAGE DOOEL Skopje
Back To Top