Македонска е-Спорт Федерација
en-USmk-MK
Language

септември 2017

EBL - регионална лига со награден фонд од 120.000 евра

Saso 0 2077

Фортуна еспорт официјално го претстави формирањето на првата целосно професионална еспорт лига во Југоисточна Европа со награден фонд за сезоната 2017/2018 од 120.000 евра, што е најголемата награда досега во овој регион.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2019 by SoftAGE DOOEL Skopje
Back To Top