Македонска е-Спорт Федерација
en-USmk-MK
Language

мај 2016

МеСФ ги започна подготовките за Националното Првенство во е-Спорт

Saso 0 5539
По 2 години пауза, МеСФ продолжува со своите активности и оваа година ќе организираме Национално Првенство, а победникот ќе ја претставува Македонија на Светското првенство во Џакарта.
Наскоро ќе објавиме повеќе детали.
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2018 by SoftAGE DOOEL Skopje
Back To Top