en-USmk-MK
Language
Search
Search ×

Отворени квалификации за WESG во CSGO, Dota2, SC2 и CSGO (жени)

Отворени квалификации за WESG во CSGO, Dota2, SC2 и CSGO (жени)

  • 12 ноември 2019
Отворени квалификации за WESG во CSGO, Dota2, SC2 и CSGO (жени)

Сите оние кои се заинтересирани да бидат дел од возбудата што ја нуди WESG оваа година слободно можат да се пријават за една од официјалните игри за оваа година односно CSGO, CSGO (жени), Dota2 и SC2.

WESG како настан кој дава акцент на националната гордост кај клубовите и играчите воопшто, оваа година тој има импресивен фонд за од вкупно 2.200.000 долари. Секоја од игрите има свој засебен фонд или 1.000.000 долари за CSGO, 100.000 долари за CSGO (жени), 800.000 долари за Dota2 и 300.000 за SC2.
Настанот е предвидан да биде во неколку фази и е поделен регионски. 

Отворените квалификации почнуваат за секоја игра различно и имате два можни термина за пријавување. Ви посакуваме многу среќа и слободно пофалете се за тоа кој успеал да се пријави.

Линк од настанот: https://wesg.ucan.company/

Print
Categories: MeSF News
Tags:

Search

Copyright 2020 by SoftAGE DOOEL Skopje Terms Of Use Privacy Statement
Back To Top