Македонска е-Спорт Федерација
en-USmk-MK
Language

Overwatch лигата ги објавува условите за договорот со стандардните играчи

Saso 0 1333

Blizzard Entertainment објави дека во претстојната Overwatch лига ги усвои новите регулативи и стандарди околу потписите и платите на играчите.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2018 by SoftAGE DOOEL Skopje
Back To Top