Македонска е-Спорт Федерација
en-USmk-MK
Language
Добредојде за Германија и Мексико
Saso
/ Categories: MeSF News

Добредојде за Германија и Мексико

На нечива жалост Германија и Мексико испаднаа од Светското првенство во фудбал, но на наша најголема среќа еСпорт федерациите на Германија (ESBD) и Мексико (FANDEM) се приклучија на големото интернационално семејство на IESF - International Esports Federation како полноправни членки, потврдувајќи дека еСпортот е се потешко да се игнорира.

Со ова проширување нашата дејност добива на квалитет и квантитет каде благодетите допрва сите ќе ги жнееме. Огромно добредојде на овие две земји и им посакуваме многу успех и среќа во претстојните натпреврари.

GG guys, best of luck!

Print
826

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2019 by SoftAGE DOOEL Skopje
Back To Top