Macedonian e-Sport Federation
en-USmk-MK
Language

10/3/2016

Македонските бои ќе се веат на 8. Светско е-спорт првенство

Saso 0 883
Осмото по ред Светско е-спорт првенство ќе се одвива во Џакарта, Индонезија каде што своите сили ќе ги одмерат околу 340 е-спорт атлети од 32 земји учеснички.
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2018 by SoftAGE DOOEL Skopje
Back To Top