Macedonian e-Sport Federation
en-USmk-MK
Language

Како да се пријавите на CS:GO 5on5 Open League Winter 2017 Europe

Како да се пријавите на CS:GO 5on5 Open League Winter 2017 Europe
Saso
/ Categories: MeSF News

Како да се пријавите на CS:GO 5on5 Open League Winter 2017 Europe

Сите оние кои се заинтересирани да бидат дел од зимската лига на ESL треба да ги следат нареднив чекори за да бидат дел од неа. Лигата започнува во четврток, 3. октомври 2017 година. Последен ден за пријавување е 22. октомври, со можност за доцни пријавувања до 25. октомври.

Модот на играта е 5on5 додека наградите се во вредност од 500 евра + мест за натпреварување во ESL Major League. Тимовите мора да се составени од најмалце 5 членови, а најмногу 10. Играчите мора да ги внесат своите Counter-Strike: Global Offensive (SteamID) game ID. Тие треба да користат ESL Anticheat (Wire). Најмалце 5. од членовите на тимот мора да живеат во некоја од следниве земји: ad, al, at, ba, be, bg, by, ch, cz, de, dk, ee, es, fi, fo, fr, gi, gr, hr, hu, ie, is, it, li, lt, lu, lv, mc, md, me, mk, mt, nl, no, pl, pt, ro, rs, ru, se, si, sk, sm, tr, ua, uk, va, xk. 

Куси правила:

Најдобрите 4 тима од секоја група ќе стигнат до ESL Open League Playoffs. Најдобрите 16 тима од ESL Open League Playoffs се квалификуваат за наредната сезона на ESL Major League. Како плус за победничкиот тим, нивниот клан ќе добие награда вредна во висина од 500 евра во вид на опрема за професионално гејмање.

Ви посакуваме многу среќа. 

Print
964

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2018 by SoftAGE DOOEL Skopje
Back To Top