Macedonian e-Sport Federation
en-USmk-MK
Language

September 2017

Стартуваат турнирите во еспорт за квалификации на светско првенство

Saso 0 283

15.09.2017, Скопје – Македонската еСпорт Федерација, во текот на викендов (16 и 17. 09. 2017) ги организира националните квалификации во еспорт за учество на светското првенство.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2019 by SoftAGE DOOEL Skopje
Back To Top