en-USmk-MK
Language
Search
Search ×

October 2016

Македонските бои ќе се веат на 8. Светско е-спорт првенство 3Oct
2016

Македонските бои ќе се веат на 8. Светско е-спорт првенство

Осмото по ред Светско е-спорт првенство ќе се одвива во Џакарта, Индонезија каде што своите сили ќе ги одмерат околу 340 е-спорт атлети од 32 земји учеснички.

Search

Copyright 2020 by SoftAGE DOOEL Skopje Terms Of Use Privacy Statement
Back To Top