en-USmk-MK
Language
Search
Search ×

May 2016

ОГРОМЕН ИНТЕРЕС ЗА КВАЛИФИКАЦИСКИОТ НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР ВО Е-СПОРТ 4May
2016

ОГРОМЕН ИНТЕРЕС ЗА КВАЛИФИКАЦИСКИОТ НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР ВО Е-СПОРТ

05.09.2016, Скопје – Тимот Dark Side во Counter Strike: GO, тимот EON  во League of Legends и Никола Ивановски во Hearthstone се официјалните победници на националните квалификации за светското првенство...

Search

Copyright 2020 by SoftAGE DOOEL Skopje Terms Of Use Privacy Statement
Back To Top