Macedonian e-Sport Federation
en-USmk-MK
Language


IeSF потпиша уште еден договор за соработка, HyperX со NBA тимот Mavericks ќе ги освојува фановите на спортот

IeSF потпиша уште еден договор за соработка, HyperX со NBA тимот Mavericks ќе ги освојува фановите на спортот

IeSF потпиша уште еден договор за соработка, HyperX со NBA тимот Mavericks ќе ги освојува фановите на спортот
Esports’ First EU Parliamentary Discussion Puts Policy and Regulation At the Forefront

Esports’ First EU Parliamentary Discussion Puts Policy and Regulation At the Forefront

Members of the European Parliament received their first formal introduction to esports yesterday, as players and other industry professionals fielded questions over competitive gaming’s current regulation and sports status.
Esports’ First EU Parliamentary Discussion Puts Policy and Regulation At the Forefront
Што се „Еспорт Академиите“ и што можности тие можат да понудат на младите луѓе?

Што се „Еспорт Академиите“ и што можности тие можат да понудат на младите луѓе?

Што се „Еспорт Академиите“ и што можности тие можат да понудат на младите луѓе?
По Олимп и FIFA, пред еСпортот на колена падна моќната F1

По Олимп и FIFA, пред еСпортот на колена падна моќната F1

По Олимп и FIFA, пред еСпортот на колена падна моќната F1
Овие славни личности и спортски ѕвезди се навистина гејмери, некои имаат свои еСпорт тимови

Овие славни личности и спортски ѕвезди се навистина гејмери, некои имаат свои еСпорт тимови

Овие славни личности и спортски ѕвезди се навистина гејмери, некои имаат свои еСпорт тимови
ЕСпортот на прагот пред Олимписките врати

ЕСпортот на прагот пред Олимписките врати

ЕСпортот на прагот пред Олимписките врати
Vardar eSport team, MZT esports; Дали би ги следеле нашите тимови во дигиталните арени по примерот на светските клубови?

Vardar eSport team, MZT esports; Дали би ги следеле нашите тимови во дигиталните арени по примерот на светските клубови?

Vardar eSport team, MZT esports; Дали би ги следеле нашите тимови во дигиталните арени по примерот на светските клубови?
Јужна Кореа повторно го достигна гејмерскиот врв, Македонија со ветувачки резултати за в година

Јужна Кореа повторно го достигна гејмерскиот врв, Македонија со ветувачки резултати за в година

Јужна Кореа повторно го достигна гејмерскиот врв, Македонија со ветувачки резултати за в година
Еспортот е во подем. Русија прави економски инвестиции, Германија ги унифицира гејминг организациите

Еспортот е во подем. Русија прави економски инвестиции, Германија ги унифицира гејминг организациите

Еспортот е во подем. Русија прави економски инвестиции, Германија ги унифицира гејминг организациите
Македонија спремна за нови победи во дигиталните арени, почна 9. Светско Првенство во еСпорт на IeSF

Македонија спремна за нови победи во дигиталните арени, почна 9. Светско Првенство во еСпорт на IeSF

Македонија спремна за нови победи во дигиталните арени, почна 9. Светско Првенство во еСпорт на IeSF

  

EasyDNNGallery

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2017 by SoftAGE DOOEL Skopje
Back To Top