en-USmk-MK
Language
Search
Search ×

#stayhome by MESF

ПРАВИЛА

  • 29 April 2020
#stayhome by MESF

ПРАВИЛА:

Како што претходно објавивме пријавувањата веќе започнаа на 27.04.2020 и ќе траат до 04.05.2020 до 15:00 часот!
Бројот на екипи не е ограничен. 

Дозволени се 2ца резервни играчи и 2ца странски државјани.
Минимум дозволена возраст на играчите е 16 години!

Натпреварите од групната фаза до 1/4 финале ќе се играат Best of 1.
Полу финалето и финалето ќе се играат Best of 3. (За третото место се игра Best of 1).

Групната фаза ќе се игра на 4ти Мај со почеток во 19:00 часот. 
1/4 финале, 1/2 финале и Финале на 05 мај од 19:00
1/4 финалето, 1/2 финалето и финалето ќе се играат на 5ти мај со почеток исто во 19:00 часот.


ПАВИЛА ЗА ИГРАЧИТЕ:
Секој тим има право на пауза од 15 минути.
Секој играч мора да биде најавен на серверот 15 минути пред почетокот на натпреварот. Дозволено доцнење е само 5 минути. Потоа следи дисквалификација!
Секој играч е должен да ги почитува противниците. Секој неспортски и навредлив коментар ќе биде санцкиониран со дисквалификација на сите играчи од тимот во време траење од 1 година на сите официјални натпреварувања.

ЗА PES2020 сите пријавени ќе бидат контактирани за условите и правилата!

Print
Categories: MeSF News
Tags:
Copyright 2020 by SoftAGE DOOEL Skopje Terms Of Use Privacy Statement
Back To Top